Kysthandel
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

AAPW

Aalesund Oljeklede

Aalesund Oljeklede er et markedsledende varemerke innen vanntett yrkesbekledning og har en sterk posisjon blant våre kunder og brukere.

 

Vi tilbyr et stort utvalg alt fra den opprinnelige originale oljehyra, som fortsatt er en av våre bestselgere, til lettere modeller som er utviklet for maksimal brukervennlighet og komfort med moderne design, mange funksjonelle detaljer og med stadig flere sertifiseringer.

   

"På en naustvegg ytterst i havgapet henger en gammel oljehyre. Et værslitt klesplagg med en stolt historie. Historien om hvordan det for generasjoner av norske kystfiskere har vært livsviktig å kunne stole på redskapen sin. Langt ut og lenge borte, i all salgs vær, stilte store krav til alt og alle som var med ut på det værharde Norskehavet. Å holde seg tørr og varm lengst mulig, under ekstreme værforhold var noe førstereisen tidlig fikk lære.  

Siden 1891 har vi lært av erfaringene til de norske kystfiskerne, og skaffet oss kunnskap om hvordan ørsmå detaljer kan gi store forbedringer i beskyttelse mot vær og vind.  Den dag i dag er dette erfaringer vi har med oss i vår produktutvikling, våre materialvalg, og i utformingen av morgendagens arbeidstøy, for morgendagens brukere."

 • AAPW - ÅLESUND
  Bilde av STANDAL BUKSE Bilde av STANDAL BUKSE
    -36%

  Varenr 6753

  En arbeidstøyserie i svært slitesterk kvalitet med lite krymp og god...

  336,-214,-
 • AAPW - ÅLESUND
  Bilde av STANDAL JAKKE Bilde av STANDAL JAKKE
    -36%

  Varenr 6753

  En arbeidstøyserie i svært slitesterk kvalitet med lite krymp og god...

  407,-259,-
1
Viser 1 til 2 (av 2 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke